Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink) Alt 06-12-2009
yediklim
Moderatör

yediklim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sırların Işığı Duaların Gücü Hayatınızı Bizimle Değiştirsin.. Medyum Aura

Bilgileri
    Konuları: 12
    Referans:
  • Teşekkürleri Thanks: 7 Thanked 6 Times in 6 Posts
    Çekicilik Paylaşım: 0 / 163
    Güç: 24 / 410
    Tecrübe: 53%

yediklim - MSN üzeri Mesaj gönder
    Standart yüzde yüz icabet olunan iki dua şekli birarada.lütfen iştirak bekliyorum.

bismillahirRahmanirRahim celle şenahu

bir hadisi şerifte peygamberimiz sallallahu aleyhivesselem müjdeliyor ümmetini:kim halisane iki salavat arası günah-haram olmayan birşey için dua ederse Allah teala duasına muhakkak icabet eder.çünkü Allah getirilen salavatları mutlaka kabul ediyor.dolayısı ile iki salavat arasına icabet etmemek Allahın şanına, izzet ve keremine yakışmaz.

ayrıca müminin başka bir mümine yaptığı dua çok makbul olduğunu haber vermiştir peygamberimiz sallallahu aleyhivesellem.dolayısı ile birbirimiz için iki salavat arası dua edersek kesinkes duamıza icabet olunacak...ben bu niyetle benden dua isteyen kardeşim buradan bana talep yazsın.yukardaki gibi kendisine dua edeyim.tabi bende kendisinden dua isteyecem.lütfen dua istediğiniz kişinin adını ve kendi adınızı yazın.buraya cevap yazan herkes dahil bu dualaşmaya..
    ÖRNEK:

-"Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala âli seyyidinâ Muhammedin vesellim"

Ya Rabbi bu salavatlar hürmetine ''kimin için dua ediyorsan onun ismini söyle'' kardeşimin talep ettiği dünyevi ve uhrevi bütün mübah arzularını hayırlı kıl ve himayene al ve en geniş anlamı ile ihsanla lütufla keremle ikramla bahşet.Senin için Ya Rabbi herşey sadece bir ol emrinden ibarettir.amin

-"Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala âli seyyidinâ Muhammedin vesellim"
    yediklim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
    The Following User Says Thank You to yediklim For This Useful Post:
    mahal (06-01-2010)